top of page

Koncert za pamćenje!!!

Dana 5. siječnja 2019. godine, održali smo Božićno - novogodišnji koncert, uz koji smo proslavili i 15. godišnjicu djelovanja zbora. Repertoarom smo se prisjetili nekih starih pjesama, a kratkom pričom o povijesti zbora i svih onih osoba koje su zaslužne za nastanak i opstanak zbora kroz sve ove godine. Podijelili smo plakete za 15 i 10 godina kontinuiranog rada i članstva u zboru. Vinku Manceu, Nevenki Vidmar i Ivanki Grgurić dodijeljene su zlatne plakete za 15 godina članstva, a Borisu Majetiću, Aniti Vančini, Sanji Mulc, Kristinki Toljanić, Željku Pizentu, Žaklini Majetić, Nataši Ružić, Mariji Herljević, Draženi Hibler te Nadici Jurković ,srebrne plakete za 10 godina članstva.

Uz Gimple, nastupila je i Vokalna skupina "VitaNeo" , a koncert su uveličali i naši dragi gosti, Tamburaški sastav "Zrinski" iz Liča i Davor Grgurić. U izvedbi skladbe "Kaljinka" pridružio nam se naš prijatelj Edvard Badurina, a u skladbi "Hit the road Jack" naš bivši član, Tomislav Vidmar.

Posebno se zahvaljujemo Primorsko-goranskoj županiji kao generalnom pokrovitelju, Općini Ravna Gora, Turističkoj zajednici općine Ravna Gora, Radiju Gorski kotar, poduzeću U.O.I.G. Vidmar d.o.o. te svima koji su na bilo koji način doprinijeli organizaciji koncerta.


foto: Bojana Mihaela Margitić



Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page