top of page

Chorus Inside International Rovinj


Članovi i članice Mješovitog pjevačkog zbora "Gimpl", te članice Vokalne skupine "Vitaneo", su po zavšetku zaslužene ljetne stanke krenuli marljivo s radom i pripremama za međunarodno natjecanje zborova Chorus Inside International. Natjecanje se održavalo u Rovinju od 26. do 31. kolovoza, sudjelovali su zborovi iz raznih dijelova Europe, a mogli su se natjecati u 6 različitih kategorija. Nastup MPZ "Gimpl" I VS "VitaNeo", na rasporedu je bio u nedjelju, 31.kolovoza 2016., u 12.00, te u 17.00 sati.


Članice Vokalne skupine "VitaNeo" natjecale su se u E - POP kategoriji, a za tu prigodu spremile su skladbe: "Mornareva žena", "Igra bez granica" i "Bam bam ba ba lu bam". Gimpli su svoje stvaralaštvo predstavili u A-FOLK kategoriji, skladbama: "Istarski tanac br. 1","Kantica o magli" i "Misečina".


Uz manje tehničke poteškoće (čitaj; propali su praktikabli pod nama), uspješno smo odradili nastupe te se odlično zabavili u predivnom Rovinju. Svi smo nestrpljivo iščekivali rezultate, a iste smo konačno dobili u utorak.


S PONOSOM MOŽEMO REĆI DA JE VOKALNA SKUPINA "VITANEO" U POP KATEGORIJI OSVOJILA ZLAAAAAAAAAATOOOOOO, A GIMPLI SU SE U FOLK KATEGORIJI OKITILI SREEEBROOOM :) NAŠOJ SREĆI NEMA KRAJA :)


Hvala svima koji su uz nas, koji nas prate i podržavaju u našem radu. Posebno hvala Općini Ravna Gora, poduzeću Calligaris d.o.o., te Uredu ovlaštenog inženjera geodezije "Vidmar", bez čije pomoći ne bi mogli realizirati "izlet" u Rovinj!




Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page